شنبه 07 شهريور 1405 - Sat 29 Aug 2026
  • ارتکاب هرآنچه به ضرر انسجام اجتماعی باشد، ممنوع است/ از اقدامات شایسته دولت به‌ویژه رئیس جمهور صادق و دلسوز قدردانی می‌کنم

  • «پاییز» دوشنبه به شمال ایران می‌رسد

  • تلاش پرسپولیس برای رساندن بازیکن به استقلال

  • کره شمالی؛ «پاسخ قدرتمند» به آمریکا می‌دهیم

  • دشمن دنبال ایجاد اختلاف است؛ همه وحدت را حفظ کنند

  • انهدام باند ‌پیچیده جعل اسناد ‌در ‌بابلسر

  • پاسخ قالیباف به ادعاهای گزاف فرمانده سنتکام

  • بیانیه وزارت خارجه درباره تروریسم اقتصادی آمریکا علیه ایران

  • تیم ملی بسکتبال برابر نیوزیلند باخت

  • انفجار بمب در مقابل کاخ دادگستری الحسکه سوریه

  • بازداشت ۳۰ لیدر اصلی، مرتبطان و تخریب‌گران اموال مردم در کودتای دی در استان مرکزی

  • عزیزی: تنها مسیر برای آمریکا چیست؟

  • ماست یونانی برای کاهش وزن

  • مردم منطقه راهی جز قدرت، اتحاد و همکاری ندارند

  • وضعیت سربازی بیرانوند امشب مشخص می‌شود

  • قیمت جهانی طلا ۶ شهریور ماه؛ اونس ثابت ماند

  • بختیاری‌زاده: بازی با فولاد برایم ویژه است

  • اگر دشمن حماقت کند شگفتانه‌هایی برای آن‌ها داریم

  • نرخ تورم نقطه به نقطه در مرداد به ۸۹ درصد رسید

  • انفجار جدید در پالایشگاه نفت روسی

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 17650
    تاریخ انتشار: 05/دي/1394 - 14:10
    گروه تولید محتوای پایگاه خبری حامیان ولایت/ویژه

    اتفاق عجیبی که موجب خرسندی داریوش اقبالی،خواننده معتاد دوران طاغوت شد! / اعطای جایزه به خواننده لس آنجلسی

    داریوش اقبالی که چندین سال با اعتیاد زندگی می کرد، چندین آلبوم سیاسی در زمان جنگ ایران و عراق سرود و پس از آن هم علاوه با سرودن ترانه هایی به ایران حمله ور شد.

    اتفاق عجیبی که موجب خرسندی داریوش اقبالی،خواننده معتاد دوران طاغوت شد! / اعطای جایزه به خواننده لس آنجلسی

    مرکز بین المللی حقوق بشر هر سال در حوزه های مختلف به افرادی که فعالیت و تاثیر قابل توجهی به ارتقای ارزش های حقوق بشری و بهود وضع حقوق بشر در خاورمیانه دارند جایزه حقوق بشری سال را اهدا می کند  که امسال این جایزه به داریوش اقبالی،خواننده خارج نشین اهدا شد.

    این جایزه که مربوط به سال گذشته بود و داریوش اقبالی بنا به دلایلی موفق به شرکت در این مراسم نشد،امسال و در ماه گذشته این جایزه به وی اهدا شد.


    همانطور که در بالا ذکر شد، این جوایز به افراد تاثیرگذار در زمینه ارزش های حقوق بشری اهدا می شود که به گفته مدیر اجرائی مرکز بین المللی حقوق بشر، به دلیل آنکه آهنگ های این خواننده در راستای آگاهی رسانی در جامعه استفاده می شود به وی اعطا شد!
    اعطای جایزه به این خواننده لس آنجلسی از سوی مرکز بین المللی حقوق بشر و با بهانه روشنگری و آگاهی رساننده بودن آهنگ های این خواننده بسیار باعث تعجب می باشد چراکه این خواننده بعنوان یکی از خوانندگان دوران طاغوت می باشد که برای شاه ملعون ترانه سروده و در کشورهای غربی بارها و بارها پشت تریبون رفته و برعلیه جمهوری اسلامی ایران آهنگ هایی را خوانده و موجب کف زدن دشمنان ایرانِ اسلامی شده است! بنابراین ای کاش مرکز بین المللی حقوق بشر منظور خود را از آگاهی رسان بودن آهنگ های این خواننده شفاف نماید و دلیل حمایت خود از این خواننده را کمی واضح ترعنوان نماید.


    این خواننده که چندین سال با اعتیاد زندگی می کرد، چندین آلبوم سیاسی در زمان جنگ ایران و عراق سرود و پس از آن هم علاوه با سرودن ترانه هایی به ایران حمله ور شد و با حمایت از شیطان(شاهین نجفی، خواننده همجنس باز و توهین کننده به امام و پیشوایان دین) و همراهی با وی، چهره سیاسی و غرب زده خود را نمایان ساخت و موجب برانگیختن حس تنفر ایرانیان و فراموشی خود در اذهان عمومی جامعه ایران و معطوف شدن نگاه کشورهای غربی و مرکز بین المللی حقوق بشر به خود شد!
    به امید آن روزی که جوایز، به اشخاصی اهدا شود که شایستگی دریافت آن را داشته باشند نه اشخاص سیاسی همچون داریوش!
     

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    میشه یکی از ترانه هایی که برای شاه خوانده نام ببرید
    نظرات شما